Τεχνική Υποστήριξη

Στην SIELINE έχουμε επενδύσει και αναπτύξει το τμήμα τεχνικής υποστήριξης, ώστε να εξασφαλίσουμε στους συνεργάτες μας ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών από το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας το οποίο απαρτίζεται από μηχανολόγους μηχανικούς και ηλεκτρολόγους. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν τους παρακάτω τομείς:

Μελέτη Εγκατάστασης. Οι σύμβουλοί μας με εξειδικευμένη τεχνική κατάρτιση, επιμόρφωση και εμπειρία είναι σε θέση να διαμορφώσουν μια μελέτη εγκατάστασης για λογαριασμό σας η οποία θα βασίζεται σε τεκμηριωμένες προτάσεις και ανάλυση κόστους (τεχνικές και σχεδιαστικές συμβουλευτικές υπηρεσίες). Όπου χρειάζεται μπορούμε επιπλέον να παρέχουμε υπηρεσίες επίσκεψης και διάγνωσης στον χώρο σας για προτάσεις εφαρμογής.

Τεχνικά Εγχειρίδια και εξειδικευμένα βοηθήματα οδηγιών εγκατάστασης, συντήρησης και λειτουργίας των συστημάτων. Τα τεχνικά εγχειρίδια είναι διαθέσιμα με πλήρη σχέδια στην ενότητα Downloads της ιστοσελίδας μας. Για σύνθετα έργα, λόγω της πολυπλοκότητας των εφαρμογών, τα εγχειρίδια είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που απαιτηθούν.

Εγκατάσταση και After sale. Την εγκατάσταση μπορούν να αναλάβουν τα δίκτυα συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα. Υποστηρίζουμε και φροντίζουμε την άρτια τεχνική λειτουργία των προϊόντων μας και μετά τη πώληση. Παρέχουμε διαρκή τηλεφωνική και τεχνική υποστήριξη στα τηλέφωνα της εταιρίας καθώς επίσης και υπηρεσίες επίσκεψης στον χώρο σας από τους συνεργάτες μας.

Service. Έχουμε τη δυνατότητα να συντηρούμε και να επισκευάζουμε τον εξοπλισμό σας, έτσι ώστε να επιτυγχάνουμε την άψογη λειτουργία του για πολλά χρόνια. Οι συνεργάτες τεχνικοί μας διαθέτουν τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για τη διάγνωση βλαβών και τη δοκιμή των μηχανημάτων, έτσι ώστε οι πελάτες μας κερδίζουν χρόνο και χρήματα. Η συντήρηση των μηχανημάτων γίνεται κατόπιν συνεννόησης ή σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Ανταλλακτικά. Οι τεχνικές μας υπηρεσίες και συνεργάτες εγγυούνται την γρήγορη διάγνωση και παράδοση των ανταλλακτικών

Υπηρεσίες Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης για τα προϊόντα και τα συστήματα της SIELINE. Οι υπηρεσίες αυτές αφορούν τόσο στην εκπαίδευση του προσωπικού της εταιρίας και μεταφορά της τεχνολογικής εξέλιξης (know-how) στις εγκαταστάσεις των διεθνών οίκων που εκπροσωπούμε εδώ στην Ελλάδα αλλά και των τεχνικών συμβούλων του Δικτύου Συνεργατών μας. Η εταιρία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην επιμόρφωση του εξειδικευμένου προσωπικού των συνεργατών της με τη διοργάνωση τακτικών εκπαιδευτικών σεμιναρίων ή ακόμα και με τηλεδιασκέψεις (webinars). Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μας ή ενημερωθείτε για τα προσεχή εκπαιδευτικά μας σεμινάρια.

Επικοινωνήστε με το Τεχνικό Τμήμα στο: support@sieline.gr