Ηλιακοί Θερμοσίφωνες

Η SIELINE είναι ο συνεχιστής μίας μεγάλης παράδοσης, κατασκευής και σχεδίασης ηλιακών θερμοσιφώνων από το 1979 με παρουσία τόσο στην Ελλάδα όσο και σε αρκετές χώρες του εξωτερικού. Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες SIELINE αποτελούν τη φυσική συνέχεια των ηλιακών θερμοσιφώνων της SIEMENS, πρωτοπόρων στην παγκόσμια αγορά. Με τη γερμανική τεχνολογία που διαθέτουμε στον τομέα αυτόν τα προϊόντα χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, απόδοση και design. Κατασκευάζουμε στην Ελλάδα μία πλήρη γκάμα μοντέλων ηλιακών θερμοσιφώνων με αποτέλεσμα να ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες των χρηστών με τον καλύτερο τρόπο.

Sieline ECO

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας SIELINE ECO είναι ένα πλήρως βιομηχανοποιημένο προϊόν που εξασφαλίζει υψηλή απόδοση, αντοχή στον χρόνο και αποτελεί μία εξαιρετικά συμφέρουσα επένδυση . O SIELINE ECO κατασκευάζεται με τις πιο αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές και κατέχει τα ανώτατα Ευρωπαϊκά πιστοποιητικά SolarKeyMark.

Sieline ΙΝΟΧ

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας SIELINE INOX είναι η premium σειρά μας με ειδική κατασκευή του θερμοδοχείου από ανοξείδωτο ατσάλι 316L. Υπερτερεί λόγω της μεγάλης αντοχής στην διάβρωση, την ανθεκτικότητα στις χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες καθώς και στην αναλλοίωτη ποιότητα του νερού προς κατανάλωση.

Sieline LΧ (πρώην SIEMENS)

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας SIELINE LX αποτελεί την φυσική συνέχεια των ηλιακών θερμοσιφώνων της SIEMENS. Κατασκευάζεται με τις ίδιες προδιαγραφές και λειτουργίες και είναι το κατάλληλο μοντέλο για αντικαταστάσεις δεξαμενών (μπόιλερ) ενός υφιστάμενου ηλιακού θερμοσίφωνα SIEMENS.

Παρελκόμενα Ηλιακών Θερμοσιφώνων

Η εταιρία μας διαθέτει ανταλλακτικά και πρόσθετα υλικά για τη συντήρηση και την ορθή λειτουργία του ηλιακού σας θερμοσίφωνα.