Η εταιρεία

Η Kospel ιδρύθηκε το 1990. Σήμερα, είναι ένας από τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους παραγωγούς ηλεκτρικών ταχυθερμοσιφώνων – ταχυθερμαντήρων, δεξαμενών αποθήκευσης ζεστού νερού και εναλλάκτες, αντλιών θερμότητας, ηλιακών συλλεκτών και ηλεκτρικών λεβήτων. Είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στην καινοτομία, τις σύγχρονες τεχνολογίες και την ποιότητα. Διαθέτει 4 σύγχρονες μονάδες παραγωγής στην Πολωνία και τα προϊόντα της είναι γνωστά σε 57 χώρες του κόσμου. Μια τέτοια εντυπωσιακή επιτυχία είναι δυνατή χάρη στην εστίαση στην καινοτομία, την ανάπτυξη της τεχνολογίας καθώς και την ποιότητα και το υψηλότερο επίπεδο ικανοποίησης των πελατών.

Αποστολή

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε άνετη και καθαρή θέρμανση. Αυτή η ιδέα προσαρμόζεται τέλεια με τη λειτουργία των ηλεκτρικών λεβήτων και των ηλεκτρικών ταχυθερμοσιφώνων που δίνουν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και ζεστό νερό στο σπίτι.

Εφαρμόζοντας τις τελευταίες τεχνολογίες και τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, προσφέρουμε συσκευές θέρμανσης που διακρίνονται από τη λειτουργικότητα, το σχεδιασμό, την ενεργειακή απόδοση και τη δυνατότητα χρήσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.  Όλο και περισσότερο, η ηλεκτρική ενέργεια παράγεται από ΑΠΕ που αντλούν καθαρή ενέργεια από τον ήλιο.

Όραμα

Θέλουμε να είμαστε ο σημαντικότερος Ευρωπαίος παραγωγός καινοτόμων, εξοικονόμησης ενέργειας και φιλικών προς το περιβάλλον συστημάτων θέρμανσης.

Εμείς εδώ στην Sieline πιστοί στην εταιρική μας φιλοσοφία για λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και βιώσιμης ανάπτυξης στον οικιακό τομέα, εκπροσωπούμε αποκλειστικά στην Ελλάδα την Kospel με συνέπεια και αξιοπιστία.