Ο όμιλος

Η Glen Dimplex Group ιδρύθηκε το 1973 και σήμερα είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο που παράγει ηλεκτρικές συσκευές θέρμανσης. Είναι επίσης ηγέτης στην εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών στην τεχνολογία θέρμανσης και κατέχει επίσης αναγνωρισμένη θέση στον κλάδο εξαερισμού και οικιακών συσκευών. Η φιλοσοφία του ομίλου είναι η δημιουργία ισχυρών και ενεργητικών εταιρειών που λειτουργούν σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα απόδοσης, ποιότητας και δεοντολογίας με έμφαση στην κάλυψη των αναγκών των πελατών. Η στρατηγική επέτρεψε τη μετατροπή μιας μικρής εταιρείας, που απασχολούσε 10 άτομα το 1973, σε έναν διεθνή όμιλο, ο οποίος επί του παρόντος επιτυγχάνει ετήσιο κύκλο εργασιών 2 δισεκατομμυρίων ευρώ και απασχολεί το ίδιο. 8,5 χιλιάδες ανθρώπους.

Παγκόσμιος ηγέτης στην ηλεκτρική θέρμανση

Σήμερα ο Όμιλος Glen Dimplex είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στις έξυπνες λύσεις ηλεκτρικής θέρμανσης και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και κατέχει σημαντικές παγκόσμιες θέσεις στην αγορά οικιακών συσκευών, ψύξης και εξαερισμού.

Από εγκαταστάσεις παραγωγής σε όλο τον κόσμο εξυπηρετούμε τις εγχώριες και εμπορικές κτιριακές αγορές παγκοσμίως, με μια απαράμιλλη γκάμα έξυπνων λύσεων χαμηλών εκπομπών άνθρακα για θέρμανση χώρου και νερού.

“Τίποτα δεν είναι αδύνατον”

Ο Όμιλος Glen Dimplex εφαρμόζει μια επιχειρηματική προσέγγιση για τη διαχείριση των εταιρειών του διεθνώς, αποφεύγοντας το γραφειοκρατικό στυλ διαχείρισης. Χάρη στην πολιτική της συνεχούς επένδυσης στην οικοδόμηση σταθερών εμπορικών σημάτων, στην εισαγωγή καινοτομιών και στην παροχή στους πελάτες προϊόντων σύμφωνα με τις προσδοκίες τους, ο Όμιλος πέτυχε θεαματική επιτυχία στη διεθνή σκηνή. Η εξαιρετική ανάπτυξη είναι δυνατή χάρη στην προσέγγιση “τίποτα δεν είναι αδύνατο” στις εργασίες που εκτελούνται και στην τεράστια υποστήριξη που έλαβε από πελάτες και συνεργάτες.

Πάντα έξυπνες λύσεις

Η Dimplex χρησιμοποιεί τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις σε όλα τα προσφερόμενα συστήματα θέρμανσης, ψύξης και εξαερισμού. Μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζονται από τεράστια αποδοτικότητα και οικονομική λειτουργία, η οποία μεταφράζεται σε χαμηλότερο λειτουργικό κόστος. Σε όλες αυτές τις λύσεις εξοπλίζουμε τα προϊόντα μας με συστήματα ελέγχου τα οποία, όταν συνδυάζονται με ένα σύστημα θέρμανσης, ψύξης και εξαερισμού, επιτρέπουν την πλήρη παρακολούθηση ολόκληρου του συστήματος. Αυτό δεν σημαίνει μόνο απρόσκοπτη και άνετη λειτουργία, αλλά δίνει μεγάλες ευκαιρίες για επέκταση με πρόσθετες λειτουργίες, όπως τηλεχειριστήρια ή παρακολούθησή τους μέσω Ethernet ή smartphone.

40 χρόνια εμπειρίας

Για πάνω από 40 χρόνια, έχουμε αποκτήσει εμπειρία στην εφαρμογή καινοτόμων λύσεων που συνδυάζουν αποτελεσματικότητα, οικονομία και φροντίδα για το φυσικό περιβάλλον. Δεν είμαστε μόνο ο μεγαλύτερος παραγωγός ηλεκτρικών συσκευών θέρμανσης, αλλά και ο κορυφαίος παραγωγός συσκευών που χρησιμοποιούν ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και, όπως και καμία άλλη, συνδυάζουμε διάφορες τεχνολογίες στον τομέα της θέρμανσης, της ψύξης και του εξαερισμού. Κάθε μέρα φαίνεται σε όλα τα προϊόντα που κατασκευάζουμε τα στοιχεία της αντίληψής μας για την ανάπτυξη, η οποία εξαρτάται κυρίως από τις ανάγκες των πελατών μας που είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής μας.

Εμείς εδώ στην Sieline πιστοί στην εταιρική μας φιλοσοφία για λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και βιώσιμης ανάπτυξης στον οικιακό τομέα, εκπροσωπούμε αποκλειστικά ειδικές γκάμες προϊόντων και επωνυμίες του πολυεθνικού ομίλου της Glen Dimplex Group.