Η εταιρία

Η Dimplex είναι θυγατρική εταιρία του Ομίλου της Glen Dimplex, της μεγαλύτερης επιχείρησης ηλεκτρικής θέρμανσης στον κόσμο. Για σχεδόν 70 χρόνια, η Dimplex είναι το αξιόπιστο όνομα στην ηλεκτρική θέρμανση. Σήμερα, παραμένει ο ηγέτης της αγοράς στη δημιουργία και κατασκευή ενεργειακά αποδοτικών ηλεκτρικών συσκευών και συστημάτων με χαρτοφυλάκιο περισσότερων από 700 προϊόντων (από γεωθερμικές αντλίες θερμότητας μέχρι ηλεκτρικά τζάκια). Η εμπειρία και η εξειδίκευσή της συνδυάζεται με μια βαθιά ριζωμένη και συνεχή επένδυση σε νέες ιδέες, μοντέρνο σχεδιασμό και συνεχή καινοτομία για την παροχή θέρμανσης, ψύξης και επεξεργασίας αέρα.

Παραγωγή και ποιότητα!

Η εφαρμοσμένη τεχνική της Dimplex,  έχει περάσει επιτυχώς εδώ και δεκαετίες όλους τους ελέγχους ποιότητας. Οι Αντλίες Θερμότητας της Dimplex κατασκευάζονται σε ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια Αντλιών Θερμότητας στον κόσμο, στο Kulmbach της Γερμανίας (πρώην εργοστάσιο της Siemens) για την ευρωπαϊκή και διεθνή αγορά. Τα ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα, οι θερμοπομποί, οι θερμοσυσσωρευτές, οι ηλεκτρικοί λέβητες, τα συστήματα εξαερισμού και τα ηλεκτρικά τζάκια κατασκευάζονται κυρίως στα εργοστάσια της Dimplex στην Γερμανία, την Αγγλία και Γαλλία. Τα 70 χρόνια εμπειρίας και η συνεχής έρευνα καθιστούν την εταιρία πρωτοπόρο στους τομείς αυτούς.

Οι καλύτερες αντλίες θερμότητας
έξυπνος αυτοματισμός, έλεγχος συσκευών θέρμανσης από το κινητό, εφαρμογή wifi

Το μέλλον είναι καθαρό και ηλεκτρικό!

Η καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και της υποβάθμισης του περιβάλλοντος αποτελεί προσπάθεια της Dimplex. Με την αιγίδα του Ομίλου Glen Dimplex, ο οποίος είναι παγκόσμιος ηγέτης στην έξυπνη ηλεκτρική θέρμανση και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η Dimplex φέρνει το μέλλον σήμερα. Με νέες ιδέες, τεχνολογικές καινοτομίες και μοναδικό σχεδιασμό προϊόντων, καλυτερεύει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων σε ένα ευχάριστο περιβάλλον μέσα και έξω από τα κτίρια. Η ηλεκτρική θέρμανση και ψύξη είναι η μόνη καθαρή λύση σε αυτόν τον τομέα χάρη στην ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από ανανεώσιμες πηγές.

Πάντα έξυπνες λύσεις

Η Dimplex χρησιμοποιεί τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις σε όλα τα προσφερόμενα συστήματα θέρμανσης, ψύξης και εξαερισμού. Μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζονται από τεράστια αποδοτικότητα και οικονομική λειτουργία, η οποία μεταφράζεται σε χαμηλότερο λειτουργικό κόστος. Σε όλες αυτές τις λύσεις εξοπλίζουμε τα προϊόντα μας με συστήματα ελέγχου τα οποία, όταν συνδυάζονται με ένα σύστημα θέρμανσης, ψύξης και εξαερισμού, επιτρέπουν την πλήρη παρακολούθηση ολόκληρου του συστήματος. Αυτό δεν σημαίνει μόνο απρόσκοπτη και άνετη λειτουργία, αλλά δίνει μεγάλες ευκαιρίες για επέκταση με πρόσθετες λειτουργίες, όπως τηλεχειριστήρια ή παρακολούθησή τους μέσω Ethernet ή smartphone.

Εμείς εδώ στην Sieline πιστοί στην εταιρική μας φιλοσοφία για λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και βιώσιμης ανάπτυξης στον οικιακό τομέα, εκπροσωπούμε αποκλειστικά την Dimplex με συνέπεια και αξιοπιστία.

Glendimplex group, Dimplex,Faber,Nobo,Auer,Xpelair