Έργα

Έργα


Έργα

Έργα με Αντλίες Θερμότητας Αέρος - Νερού

Η SIELINE έχει πραγματοποιήσει δεκάδες έργα Αντλιών Θερμότητας, σε όλη την ελληνική επικράτεια. Δείτε μερικά ενδεικτικά έργα μας, ώστε να κατανοήσετε την τεχνογνωσία που έχουμε αναπτύξει σε συνεργασία με την Dimpex αλλά και την Τεχνική Υποστήριξη που παρέχουμε στους πελάτες μας.

μάθετε περισσότερα


Έργα

Έργα με Αντλίες Θερμότητας Εδάφους - Νερού (Γεωθερμία)

Η SIELINE έχει πραγματοποιήσει αρκετές εφαρμογές Αντλιών Θερμότητας- Γεωθερμίας. Δείτε μερικά ενδεικτικά έργα μας, που έχουμε αναπτύξει σε συνεργασία με την Dimpex αλλά και την Τεχνική Υποστήριξη που παρέχουμε στους πελάτες μας.

μάθετε περισσότερα


Έργα

Έργα με Ηλεκτρική Ενδοδαπέδια Θέρμανση

Ως πρωτοπόρος εταιρία στην ενδοδαπέδια θέρμανση, η SIELINE έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες εφαρμογές ηλεκτρικής ενδοδαπέδιας θέρμανσης. Μερικές ενδεικτικές εφαρμογές μπορείτε να δείτε παρακάτω.

μάθετε περισσότερα


Έργα

Έργα με Ηλιακά συστήματα Υποστήριξης θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης (για ξενοδοχειακές μονάδες, κατοικίες και άλλους επαγγελματικούς χώρους)

Η SIELINE βρίσκεται μέσα στις τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου και προτείνει λύσεις για υποστήριξη θέρμανσης. Με τον τρόπο αυτό εξοικονομούμε τεράστια ποσά ενέργειας με δωρεάν θέρμανση απο τον ήλιο ενω ταυτόχρονα προστατεύουμε το περιβάλλον απο το φαινόμενο του θερμοκηπίου με την αποφυγή έκλυσης Co2.

μάθετε περισσότερα


Έργα

Έργα και εφαρμογές με ηλιακούς θερμοσίφωνες

Η εξειδίκευση μας στην παραγωγή ηλιακών συστημάτων και θερμοσιφώνων με την τεχνική της SIEMENS εγγυάται το αποτέλεσμα και εξασφαλίζει την εμπιστοσύνη είτε των ιδιωτών είτε των επαγγελματιών. Έχοντας υλοποιήσει εκατοντάδες εγκαταστάσεις ηλιακών συστημάτων SIELINE έχουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία να κερδίζουμε την προτίμηση των πελατών. Δείτε μερικές απλές και σύνθετες εφαρμογές στις παρακάτω φωτογραφίες.

μάθετε περισσότερα


Έργα

Έργα με Ηλεκτρικό Κεντρικό Λέβητα Dimplex

Η SIELINE έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες έργα με ηλεκτρικούς κεντρικούς λέβητες, σε όλη την ελληνική επικράτεια. Δείτε μερικά ενδεικτικά έργα μας, ώστε να κατανοήσετε την τεχνογνωσία που έχουμε αναπτύξει σε συνεργασία με την Dimpex αλλά και την Τεχνική Υποστήριξη που παρέχουμε στους πελάτες μας.

μάθετε περισσότερα