Όροι χρήσης

Απαγορευεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση, η διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου της ηλεκτρονικής αυτής σελίδας και όλων των σελίδων που συνδέονται με δεσμούς (links) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2121/1993, ως ισχύει, καθώς και τις σχετικές οδηγίες και τις αποφάσεις της Ε.Ε. και τους εφαρμοζόμενους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου.

Η SIELINE A.E δημοσιεύει αυτόν τον ιστότοπο με σκοπό την προσωπική ενημέρωση των χρηστών του διαδικτύου. Η παρουσίαση και το περιεχόμενο του ιστότοπου αποτελούν έργο που προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Ως εκ τούτου, ουδεμία τροποποίηση, δημόσια παρουσίαση, αναπαραγωγή, ακόμα και μερική, δεν επιτρέπεται, χωρίς την εκ των προτέρων γραπτή άδεια της enzyme. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και εξ' ολοκλήρου στη SIELINE A.E.

Οι πληροφορίες σχετικές με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της SIELINE A.E που παρέχονται στο χρήστη του ιστότοπου, αντιστοιχούν στα προϊόντα και τις υπηρεσίες, έτσι όπως αυτές διατίθενται κατά την ημερομηνία δημιουργίας του ιστότοπου, και υπόκεινται σε τροποποιήσεις ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση.