Η Sieline ενημερώνει για ακόμα μία φορά τους ενεργειακούς επιθεωρητές για τα συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας και υποστήριξης θέρμανσης.

5 Ιουνίου 2014 | 11:58 π.μ.

Μετά από την πρώτη επιτυχημένη παρουσίαση των καινοτόμων προϊόντων της SIELINE στις 05.03.2014 και μετά από επιθυμία των ενεργειακών επιθεωρητών η εταιρεία παρουσίασε και πάλι τα προϊόντα της στο σεμινάριο που έγινε στις 07.05.2014 σε συνεργασία με την εταιρεία Χρ. Κουμπαράκης & Σία Ε.Ε στο ξενοδοχείο Ποσειδών στην περιοχή του Π. Φαλήρου.

Αυτή την φορά τόσο ο Διευθύνων σύμβουλος κ. Πάνος Αλεξανδρής όσον και οι τεχνικοί της εταιρείας επικεντρώθηκαν περισσότερο στον τομέα άφθονο ζεστό νερό χρήσης για τις ξενοδοχειακές μονάδες “μία επένδυση που σας συμφέρει” (βλέπε εδώ).

Στην συνέχεια παρουσιάστηκαν οι νέοι γερμανικοί συλλέκτες κενού SIELINE Vacuum Technik τους οποίους η εταιρεία θα συμπεριλάβει στην γκάμα της και αναφέρθηκαν επίσης στο νέο προϊόν του ομίλου Glen Dimplex το SMART ECO το οποίο μπορεί να ελέγχει και να συντονίζει το σύστημα θέρμανσης, τα ηλιακά, τα φωτοβολταϊκά και άλλες λειτουργίες του χώρου. Το σύστημα αυτό αναπτύχθηκε από την Dimplex και είναι πρωτοποριακό.

Return to category