Ηλιακά συστήματα Sieline για θέρμανση και ζεστό νερό

24 Δεκεμβρίου 2013 | 11:37 π.μ.

H SIELINE συνεχίζοντας την προσπάθειά της να προσφέρει στους πελάτες της, χρήσιμα προϊόντα που σκοπό έχουν την απεξάρτηση από το πετρέλαιο, την εξοικονόμηση ενέργειας και το σεβασμό στο περιβάλλον και με την γερμανική τεχνολογία που διαθέτει στον τομέα αυτό (πρώην τομέας δραστηριότητας Siemens) καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο (ποιότητα, design, απόδοση) όλες τις ανάγκες και εφαρμογές των πελατών της μέσα από την μεγάλη γκάμα των ηλιακών προϊόντων και συστημάτων που διαθέτει όπως: —

1η εφαρμογή: Ηλιακά συστήματα για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης φυσικής κυκλοφορίας. Οι γνωστοί ηλιακοί θερμοσίφωνες κλειστού κυκλώματος διπλής ή τριπλής ενεργείας με συνεχή τεχνική & ποιοτική βελτίωση επιτρέπουν στην Sieline να εξάγει μεγάλες ποσότητες στο εξωτερικό.

—2η εφαρμογή: Παραγωγή ζεστού νερού χρήσης βεβιασμένης κυκλοφορίας. Η εφαρμογή αυτή κερδίζει έδαφος εξαιτίας της καλύτερης διαχείρισης του νερού και σε μεγάλες ποσότητες, ευελιξία της εγκατάστασης, μείωση των απωλειών ενέργειας και αισθητική στον περιβάλλοντα χώρο.

—3η εφαρμογή: Υποστήριξη θέρμανσης και ταυτόχρονης παραγωγής ζεστού νερού χρήσης. Μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή που έχει σημαντική ανοδική πορεία διότι μειώνει ουσιαστικά τα λειτουργικά έξοδα θέρμανσης και είναι κατάλληλη για όλα τα είδη κεντρικής θέρμανσης.

Η Sieline με τους εκπαιδευμένους τεχνικούς της στην Γερμανία ενεργώντας ως φορέας μεταφοράς της τεχνογνωσίας στην Ελλάδα, έχει τοποθετήσει πολλά συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας και υποστήριξης θέρμανσης. Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα Sieline επικοινωνήστε στο 210 6830351-2 – fax: 210 6839848

πηγή http://www.econews.gr/

Διαβάστε περισσότερα για τα ηλιακά συστήματα

Return to category